Skip to main content

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.

Verzenden & Retourneren

Wij bieden wereldwijde verzending aan! 🌍 Verzendkosten zijn bepaald per zone, meer informatie vind je in het volgende schema:
 Bestemming Verzendkosten Landen Geschatte leveringstijd
Nederland (brievenbuspakketje)

€ 3,95

(Gratis voor alle bestellingen boven de €75)

1 werkdag
Nederland (pakket)

€ 6,95

(Gratis voor alle bestellingen boven de €75)

1 werkdag
België € 7,50 3-5 werkdagen
Duitsland € 8,00 3-5 werkdagen
EU zone 1
€ 12,50 Denemarken - Frankrijk - Italië - Luxemburg - Oostenrijk - Spanje. 5- 14 werkdagen
EU zone 2
€ 15,00 United Kingdom - Finland - Ierland - Polen - Portugal - Slovenië - Slowakije - Tsjechië - Zweden. 5-14 werkdagen
EU zone 3
€ 17,50 Bulgarije - Cyprus - Estland - Griekenland - Kroatië - Letland - Litouwen - Malta - Roemenië. 5-14 werkdagen 
Rest van de wereld € 20,00 + 14 werkdagen
 

Wat is jullie levertijd?
Als u uw bestelling plaatst voor 15.00 uur van maandag tot en met vrijdag (m.u.v. feestdagen), dan verwerken wij jouw bestelling nog dezelfde dag. Binnen Nederland kan jij je pakket de volgende dag verwachten. Binnen Europa is de verwachte verzendtijd 3 tot 8 werkdagen, afhankelijk van land en postcode. Wereldwijde zendingen kunnen tot 2 weken duren.

Houd er rekening mee dat tijdens feestdagen en promoties de levertijd langer kan zijn. Als je een artikel pre-ordered, wordt jouw hele bestelling verzonden zodra deze gereed is.

Covid-19
Vanwege de huidige situatie met Covid-19, volgen wij de nodige veiligheidsmaatregelen en richtlijnen om er zeker van te zijn dat wij bestellingen op een veilige manier kunnen blijven verwerken. Als gevolg hiervan kunnen er kleine vertragingen optreden bij de verzendingen. In het geval dat je jouw bestelling niet hebt ontvangen binnen de geschatte verzendtijd, zoals uitgelegd in de tabel hierboven, stuur ons dan een e-mail op help@somewehere-someday.com zodat we er naar kunnen kijken 💌

Retourbeleid
Je hebt 21 dagen de tijd om het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Somewhere Someday behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren.

Hier is wat je moet weten. Alle retouren zijn;

  • Ongedragen
  • Geen teken van beschadiging
  • In zijn originele staat met kaartjes bevestigd (wanneer van toepassing) 
  • In zijn originele verpakking (inclusief box)

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild. Mocht je een ​​andere maat, stijl of kleur willen, adviseren wij je een nieuwe bestelling te plaatsen via onze webshop en het eerder ontvangen artikel te retourneren!

Hoe moet ik retourneren?

  1. Volg de volgende stappen om jouw bestelling te retourneren:Registreer je retouraanvraag door ons te mailen op returns@somewhere-someday.nl. Let op: als je jouw retour niet aanvraagt via de mail, kunnen wij de retour niet verwerken.
  2. Plak het retourlabel* dat we jou per email op jouw retour pakketje. Hergebruik hiervoor de originele verzenddoos. 🌍💕

  3. Breng het pakket vervolgens naar een postkantoor naar keuze. Bewaar het verzendbewijs en de track en trace code goed.

*: Let op: dit is geen pre-paid label. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over jouw order, verzending of andere vragen mag je ons altijd mailen op help@somewhere-someday.nl 

Retourneren van sweatsuits en swimwear
Uiteraard is het ook mogelijk om de sweatsuits en swimwear te retourneren. Wel dient hiervoor de hangtag niet verwijderd te zijn van het kleding stuk. Het zelfde geldt voor de swimwear, en hier dient ook de hygiene strip niet te zijn verwijderd. Indien de geretourneerde producten niet aan deze eisen voldoen, kunnen wij uit hygiënisch oogpunt de producten niet retour nemen.

Hoe lang duurt het om een retourzending te verwerken?
Nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen, zullen wij deze z.s.m. verwerken. Binnen 14 dagen hebben wij jouw retourzending verwerkt en uw geld teruggestort. In het geval dat u uw gehele bestelling heeft terugbetaald, zullen wij ook jouw originele verzendkosten terugbetalen. Als je slechts een deel van jouw bestelling retourneert, worden de oorspronkelijke verzendkosten niet terugbetaald.

Wat als ik het verkeerde product heb ontvangen?

In het geval dat je het verkeerde product heeft ontvangen, kun je een e-mail sturen naar help@somewhere-someday.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat jij het juiste product ontvangt. De verzendkosten zijn uiteraard voor onze rekening.

Wat als ik een beschadigd product heb ontvangen?
Als je een beschadigd product heeft ontvangen neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat je z.s.m. een nieuw product ontvangt. Stuur een email met jouw ordernummer en een foto van het beschadigde product naar help@somewhere-someday.nl.